Aperitiv briose cu cascaval

de Lau in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2017 | 11341 vizualizari

 

M-am inspirat de la Jamila

 

INGREDIENTE

  • 150 g cascaval
  • 200 g faina
  • 150 ml lapte
  • 60 g unt
  • 140 g iaurt
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 praf de copt
  • Decor
  • 50 g cascaval
  • 1 lingurita boia
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu cascaval:

Intr-un vas amestecam laptele, untul topit, oul batut, iaurtul.

Intr-un bol adaugam faina, praful de copt, cascavalul ras, sarea, boiaua de ardei, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam amestecul lichid si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam compozitia in forme de briose, adaugam deasupra cascaval ras si boia de ardei.

Dam tava la cuptorul incalzit, cca. 20 min pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai